DIEVERSPORTIEF.NL

Wandel- en hardloopevenementen in het Drents Friese Woud

sporten

  • Test4
  • test2
  • Test1
  • Test3

4e BRINKLOOP DIEVER TROK OOK NU RUIM HONDERD DEELNEMERS WILKO BAKKER JOURE SNEL

Dinsdag 25-07-2023 organiseerde de St.Sport Promotie Diever de 4e Sanidrôme Brinkloop en mocht 102 hardlopers in schrijven. Het was dan ook heerlijk hardloopweer maar de vakanties zijn begonnen en donderdag begint de Drentse Fietsvierdaagse in Diever met ruim 600 deelnemers aan de start.

Toch kwamen er nog genoeg lopers, ook die vakantie vierden op de campings en natuurlijk de vaste kern die altijd deze loopjes uit kiezen en ook zullen volgende week zaterdag de 5e augustus veel van deze lopers deelnemen aan de Hoeve aan den Weglopen in Oude Willem over 6-10-16-22 km start 10.00 uur vanaf de camping.  Komende zaterdag zou de eerste zijn maar ivm de Fietsvierdaagse en Lauwersmeerloop van Lauwersoog naar Ulrum heeft men gekozen voor alle zaterdagen in augustus dus 5-12-19 en 26 augustus. www.svfriesland.nl/inschrijving

Er werd deze dinsdagavond weer hard gelopen op dit klinkerparkoers, Wilko Bakker uit Joure liep deze afstand in 33.56 en is tot nu toe de snelste op deze afstand. Weer heel veel vrijwilligers waren bereid om te helpen waarvan velen straks ook vier dagen de posten van de fietsvierdaagse moeten bezetten.

Er was dit keer extra verzorging, de waterposten met bekertjes water en sponzen maar na de finish werden de lopers getrakteerd op ontbijtkoek, banaan en sinaasappels overgebleven van de marathon van zaterdag. De Jury had de registratie goed in de hand zodat ze al de nummers en tijden konden noteren.   Cor Klok dit jaar sponsor van de Brinklopen omdat zijn zaak 30 jaar bestaat liep zelf ook mee tijd op de 5 km 23.20   volledige uitslagen www.dieversportief.nl

Ook de 76 jarige Piet Kerstholt leverde weer een prima prestatie, hij komt op de fiets uit Groningen loop de 5 km in een half uur en fietst weer naar huis daar komt hij net voor woensdag binnen.

Volgende week dindag is de 5e editie van de Klok Sanidrôme  Brinkloop.

 

Logo HGEGSVN Groen

 

 

 

     

 

 

 

Contact

Algemene vragen:
dieversportief@outlook.com

Bankgegevens:

NL25 RABO 0313.7245.71
BIC-code: Rabonl2u
t.n.v. Sport Promotie Diever

© 2018 Sport Promotie Diever

Webdesign: Valksites - St.-Annaparochie