DIEVERSPORTIEF.NL

Wandel- en hardloopevenementen in het Drents Friese Woud

sporten

Verslag Boscross 2008

Zaterdag 6 december stonden er een kleine 200 deelnemers aan de start van de 10e boscrossmarathon in Diever.

De organisatoren, de Stichting Sport Promotie Diever en Sportvereniging Friesland, hadden geen reden tot klagen met 195 bikkels aan de start. De gehele wedstrijd viel er geen drup regen terwijl er veel slecht w

Vol lof waren de atleten over het mooie parkoers, prima uitgezet, verzorging op drie plaatsen met thee, sportdrank, banaan, coca cola en ontbijtkoek. Na de finish werden ze nog een verwend met lekkere warme bouillon en was er ook nog snert. Daarna wachtte een lekkere warme douche in het gezellige Dingspilhuus. De start was bij Het Kasteel aan de rand van het dorp met veel ruimte voor de verzorgingstenten, geluid en EHBO en jurycaravan. Een gezellig finishgebied waar sfeer heerste.

Dikke prijzen waren er niet te winnen, een fijn bloemstuk voor de winnaars uitgereikt door de 12-jarige Christiaan Valk, en het volbrengen van deze zware loop is voor iedereen een overwinning op zichzelf; immers hij/zij heeft de uitdaging aangenomen en volbracht.

De EHBO Diever eo. had weinig te doen, opvallend is dat ondanks dit parkoers met heuvels, dalen, glad van modder en bladeren bijna geen beschadiging aan het lichaam oplevert. Natuurlijk is iedereen moe en voldaan, maar na een beker bouillon en een warme douche zijn ze weer monter huiswaarts gekeerd.

Om 11.00 uur gaf Berend Vrielink van hoofdsponsor Univ

Contact

Algemene vragen:
dieversportief@outlook.com

Bankgegevens:

NL25 RABO 0313.7245.71
BIC-code: Rabonl2u
t.n.v. Sport Promotie Diever

© 2018 Sport Promotie Diever

Webdesign: Valksites - St.-Annaparochie